zondag 25 november 2012

50|50 feestdagen!



Het stormachtige weer maakt het nog maar even duidelijk: de herfst is nog volop bezig. Dus voorlopig wordt iedere outfit die we aantrekken nog compleet gemaakt door een paraplu en regenlaarzen.

Maar dat duurt niet lang meer! De etalages in de stad liggen inmiddels vol met kerstversiering, er hangt feestverlichting boven de straten en er zijn zelfs voorzichtige voorspellingen van sneeuw op komst: de winter is in aantocht!

En met de winter komen ook de feestdagen dichterbij.
In “de Loods”, een atelier waar cliĆ«nten van het Leger des Heils samen met designers verschillende producten voor 50|50 originals ontwerpen en maken, werden ook deze leuke kerstdecoraties gemaakt!

Uit restmateriaal en wollen dekens zijn verschillende kerstboomhangers gemaakt om de feestdagen alvast mee in te huis te halen. Hiermee wordt niet alleen je huis versierd, maar steun je ook de projecten van het Leger des Heils om mensen een nieuwe toekomst te geven. Ons lijkt dat een mooie kerstgedachte, en we open dat jij dat ook vindt. 



ps: niet alleen in De Loods worden handgemaakte kerstdecoraties gemaakt. In de workshops die we in de 50|50 store houden kun je ook leren om kerstdecoraties te maken met wolvilttechniek. De workshop van afgelopen zaterdag was een succes! Aanstaande woensdag is er nog plaats, geef je snel op in de winkel of hier per mail!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten