donderdag 11 oktober 2012

Hoe dikke kater Muis voor een rokje zorgde.(nr. 42)


Marije was in de zevende hemel, want: tussen de bergen kleding die we allemaal binnen krijgen om mooie 50|50 originals van te maken, vond ze weer een kokerrokje!
En waar half Hollywood weer in deze 'pencil skirts'paradeert, mag Nederland niet achterblijven, vonden wij. Want deze kokerrokjes weten zelfs de kortste dampaaltjes-benen nog om te toveren in mooie lange benen ( en daar hebben we helaas persoonlijke ervaring mee).

Dus driewerf hoera voor de terugkeer van de pencil skirt!

Maar... wat moesten we er deze keer eens van maken? Dikke kater Muis bracht de oplossing.

Dikke kater Muis, onze dikke en luie kat, zat die ochtend van onder de tuintafel naar een merel te loeren. 'Ho', dacht Marije, 'dat moet niet, want als dat gebeurt dan weet ik het ook allemaal niet meer'. Met veel lawaai rende ze naar buiten om de merel op te laten schrikken. Fladderend vloog hij een boom in. Muis blies chagrijnig en sjokkend de aftocht. Maar de fladderende vogel had ons op een idee gebracht. En terwijl dikke kater Muis mokkend zijn smakelijke vogelhapje inruilde tegen droge brokken, pakten wij onze pennen en begonnen vliegensvlug het rokje vol te tekenen met een zwerm vogels.

Muis zal het ons vast niet in dank afnemen, maar het leverde wel een mooi rokje op!




De rok is ongeveer maat 38 ( maar van stretchstof, dus er zit wat speling in) en hangt momenteel in de rekken van de 50|50 store in Groningen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten